Praktische informatie

 

 

Prijzen (per dag)

On-site registratie (vanaf 16 september)
Leden VSt: € 225,- Leden VSt: € 250,-
Leden VGCt / VEN: € 225,- Leden VGCt / VEN: € 250,-
Niet-leden: € 250,- Niet-leden: € 275,-

 

Accreditaties

Accreditatie is verleend door:

  • Vereniging voor Schematherapie; 5 punten nascholing voor de pre-congresworkshops, 6 punten nascholing voor het congres op 17 september.
  • FGzPt (specialismen gezondheidszorgpsycholoog); 6 punten voor de pre-congresworkshops, 6 punten voor het congres op 17 september.
  • VGCt; 5 punten bij- en nascholing voor de pre-congresworkshops, 5 punten bij- en nascholing voor het congres op 17 september.
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN); 3 punten voor de pre-congresworkshops, 6 punten voor het congres op 17 september.
  • Nederlandse vereniging voor psychotherapie (NVP); 6 punten voor de pre-congresworkshops, 6 punten voor het congres op 17 september.
  • Register Vaktherapie; 5 punten nascholing voor de pre-congresworkshops, 6 punten nascholing voor het congres op 17 september.
  • NIP (1e lijns psychologen); 6 punten voor de pre-congresworkshops, 6 punten voor het congres op 17 september.
  • NIP: K&J/NVO:OG; 5 punten herregistratie, 1 punt opleiding-behandeling, 0,5 punt opleiding-diagnostiek, 1 punt opleiding-overige taken voor de pre-congresworkshops, 6 punten herregistratie, 1 punt opleiding-behandeling, 1 punt opleiding-diagnostiek, 1 punt opleiding-overige taken voor het congres op 17 september.

Doelgroep

Dit congres is bedoeld voor Psychologen, Pedagogen, GZ-psychologen, Psychotherapeuten, Psychiaters, sociotherapeuten en vaktherapeuten, al dan niet ingeschreven in een schematherapieregister en bekend met Schematherapie.

Locatie

Het schematherapiecongres vind plaats op vrijdag 17 september 2021 in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Overnachting

Een eventuele hotelkamer kun je rechtstreeks boeken bij het Mercure Hotel in Amersfoort (Locatie Precongres donderdag 16 september). Neem contact op met  Ebba Rutten via e-mail of via 033 285 1000 en geef duidelijk aan dat je voor het schematherapie (pre)congres een hotelkamer wilt reserveren.

Het hotel boek en betaal je rechtstreeks via het hotel. Als je een tweepersoonskamer boekt, moet je zelf een kamergenoot regelen.

Prijzen Mercure Hotel

Superior kamer incl. ontbijt € 105,50 op basis van eenpersoonsgebruik, € 122.00 op basis van tweepersoonsgebruik
Privilege kamer incl. ontbijt € 120,50 op basis van eenpersoonsgebruik, € 137.00 op basis van tweepersoonsgebruik

Voorwaarden

Op het schematherapiecongres zijn de inschrijf- en annuleringsvoorwaarden van de VSt van toepassing. Heb je een klacht? Bekijk de klachtenprocedure en het klachtenformulier.