Hotel

Een eventuele hotelkamer kun je rechtstreeks boeken bij Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught, dit is ook de locatie van de Precongres-workshops op donderdag 14 september. Boek je kamer via deze link en voer code VUG-All you need is in. Je krijgt dan direct 10% korting op de best available rate.

Het hotel boek en betaal je rechtstreeks via het hotel. Als je een tweepersoonskamer boekt, moet je zelf een kamergenoot regelen.

Routebeschrijving precongres donderdag 14 september

Van der Valk ’s-Hertogenbosch-Vught – Bosscheweg 2 Vught

Openbaar vervoer
Trein naar ’s-Hertogenbosch Centraal Station. Vanaf het busstation (uitgang centrum) stoppen buslijnen 8,9 en 140 naast Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught. Bushalte Bosscheweg.

Via 9292 plan je je route met het openbaar vervoer

Auto en Parkeren
Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid.


Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch-Vught – Bosscheweg 2, 5261 AA, Vught

Locatie Schematherapiecongres

Het schematherapiecongres vind plaats op vrijdag 15 september 2023 in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch.

Routebeschrijving congres vrijdag 15 september

1931 congrescentrum ’s-Hertogenbosch – Oude Engelenseweg 1 ’s-Hertogenbosch

Openbaar vervoer
1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van ’s-Hertogenbosch Centraal Station. Neem de uitgang Paleiskwartier/brabanthallen en houd het spoor aan je rechterkant. Na 10 minuten zie je de toren van het congrescentrum. Deze toren is tevens de hoofdentree van 1931 Congrescentrum.

Pendelbussen
Vanaf ’s-Hertogenbosch Centraal station rijden er in de ochtend tussen 08.30 en 10.00 uur pendelbusjes naar 1931 Congrescentrum, deze vind je bij uitgang Paleiskwartier/brabanthallen. Als je de trappen afloopt staan ze aan de straat evenwijdig aan het spoor rechts. Einde dag vertrekken ze vanaf 1931 congrescentrum naar Centraal Station ’s-Hertogenbosch 17.30 – 18.30 uur.

Auto en Parkeren
1931 Congrescentrum is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid.